Αρχική / Contracts

Contracts

 

Η BOX architects εκτός από τον τομέα της λιανικής, δραστηριοποιείται εκτενώς στο χώρο του contract. Με μια εξειδικευμένη ομάδα από επαγγελματίες του χώρου, η BOX architects παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις σε μια σειρά από έργα (ιδιωτικές κατοικίες, χώρους εστίασης/μπαρ, γραφεία, ξενοδοχεία, κλπ).

Η γνώση, οι στενές σχέσεις με τους προμηθευτές μας και το εκτενές χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας παρέχουν ένα ασύγκριτα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον πελάτη. Στα στάδια προγραμματισμού και μελέτης του έργου βοηθάμε τους πελάτες με την επιλογή των επίπλων και του φωτισμού που συμβάλλει στη λειτουργικότητα και την αισθητική του έργου αλλά και καλύπτει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Υπάρχει μεγάλη εξειδίκευση στα turn-key projects αφού οι πελάτες μάς εμπιστεύονται σ’όλα τα βήματα του έργου: από την μελέτη, απεικόνιση της πρότασης σε κατόψεις και 3D, εργασίες ανακαίνισης του χώρου, έως, τέλος, την προμήθεια των προϊόντων που θα διακοσμήσουν εσωτερικά τους χώρους (φωτιστικά, έπιπλα, αξεσουάρ).

Η συνεχής παρακολούθηση των τάσεων που επικρατούν παγκοσμίως στο χώρο του interior design μας δίνει τη δυνατότητα να ανανεώνουμε διαρκώς το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας, παρέχοντας έτσι στους πελάτες μας εναλλακτικές λύσεις που συνδυάζουν την απόλυτη ποιότητα κατασκευής με ελεγχόμενο κόστος.